Buskerud Bonde- og Småbrukarlag

TV-aksjonen 2015.

TV-aksjonen trenger deg: Bli bøssebærer!

Bli med på verdens største dugnad og bli bøssebærer for TV-aksjonen søndag 18. oktober. Registrer deg på www.blimed.no eller telefon 02025.

TV-aksjonen NRK 2015 går til Regnskogfondets arbeid med å redde regnskog i nært samarbeid med menneskene som bor der.

Tusen takk for all hjelp og lykke til, til oss alle. 

Vennlig hilsen
Line Vettestad 
Fylkesaksjonsleder Buskerud og Vestfold
TV-aksjonen NRK Regnskogfondet

Mob: +47 909 11 249

Blimed.no
www.giverstafett.no

Facebook.com/Regnskogfondet

http://www.blimed.no

 

Kjære samarbeidspartnere!

 

Det er nå under tre uker til årets TV-aksjon går av stabelen 18. oktober. Vi setter utrolig stor pris på at du og din bedrift/organisasjon vil hjelpe oss å skaffe bøssebærere.

 

Målet er å skaffe 100.000 bøssebærere, og dere spiller en viktig rolle for at vi skal nå målet!

 

Vi har laget en materiellpakke som dere kan bruke for å hjelpe TV-aksjonen med å spre budskapet. Materiellet finner dere på nettsiden www.blimed.no og den inneholder:

 

Årets kampanjefilm.

Finnes i ulike lengder som er tilpasset web. Kampanjefilmen skal spres for første gang 1. oktober av Regnskogfondet, og vi setter pris på om alle da deler den fra Regnskogfondets Facebookside https://www.facebook.com/Regnskogfondet?fref=ts for å sikre så stor spredning som mulig. Gjør gjerne posten personlig: Dette gjøres enkelt ved å klikke på «Del»-knappen under videoen, og velge alternativ to «Del». Da kommer det opp en ny rute hvor dere skriver inn egen valgfri tekst, og dere kan fjerne funksjonen «delt via Regnskogfondet» om dere ønsker. Dere kan selv publisere filmen i egne kanaler f.o.m 1. oktober. Filmen ligger også ute på blimed.no.

 

Kampanjeside for verving av bøssebærere

Dette er en nettside forverving av bøssebærere. Her blir man tatt med på en visuell og lærerik reise til regnskogen. Melder man seg som bøssebærer får man et regnskogsområde å vokte. Vi ønsker at dere deler nettsiden så mye som mulig:  http://regnskogvokter.blimed.no/#kart

 

Webbannere til nettside eller intranett

Dere kan laste ned webbannere for å mobilisere bøssebærere eksternt eller internt i organisasjonen/bedriften, til hjemmeside og intranett. Det er viktig at banneret linkes til bøssebæreskjema:  http://www.blimed.no/tv-aksjonen-2015/bli-boessebaerer/

 

Vi har også støttebannere dere kan legge ut på egen hjemmeside for å vise at dere er med på årets TV-aksjon.

 

Epost signaturer

Vi har lagt ut støttesignaturer dere kan laste opp for å vise at dere støtter årets TV-aksjon, linkes til www.blimed.no

 

Printannonser

Vi har ulike printannonser som kan brukes i alt fra interne magasiner til lokale aviser

 

Radioannonser

Vi har med oss fire kjente personer som har gitt sin stemme til radioannonser. Disse kan dere også laste ned og bruke fritt.

 

 

 

 

 

 

 

Sosiale medier

  • Facebook: Toppbanner til Facebook kan lastes ned og legges inn

 

  • Instagram: Bilder til instagram kan lastes ned

 

  • Del engasjementet til din bedrift/organisasjon!  Det personlige er ofte det beste : Ta bilde(r) av støttespillere som jobber i din bedrift som vil være bøssebærer for TV-aksjonen 18. oktober, og oppfordre andre til også å bli bøssebærer. Lenke til påmeldingsskjema for bøssebærere: http://blimed.no/tv-aksjonen-2015/bli-boessebaerer/

 

  • Emneknagger/hashtagger: Vi setter stor pris på om dere bruker følgende emneknagger/hashtagger når dere deler TV-aksjonsinnhold i sosiale medier: #nrktvaksjonen #viskalvokteregnskogen #ikkepåminvakt #regnskogfondet.

 

Det betyr mye for oss at dere deler innlegg som publiseres på Facebook sidene til både Regnskogfondet og TV-aksjonen NRK. Det er fint om dere deler innleggene med personlig oppfordring fra din bedrift/organisasjon!

 

Ellers så finner dere mange spennende artikler, fakta og bilder som kan brukes til sosiale medier, hjemmeside, arrangementer eller mer på www.blimed.no

 

Lykke til og tusen takk for all støtte!


Norsk Bonde- og Småbrukarlag
Akersgata 41
0158 Oslo

Telefon sentralbord: 22 00 59 10
E-post: post@smabrukarlaget.no

Organisasjonsnummer: 970 16 7943

Kontonummer: 8101.05.36928

Vipps nummer: 55 89 91

Utviklet av Imaker as