Oppland Bonde- og Småbrukarlag

Inspirasjonsturer for kvinner i landbruket

Vi inviterer til inspirasjonstur i Valdres lørdag 14. oktober og på Hadeland lørdag 21. oktober. Målgruppa er kvinner i landbruket, enten du driver gård, bor på gård eller har planer om gård eller utnytting av gårdens ressurser på ulike måter. 

Inspirasjonsturer for kvinner i landbruket - les hele saken

100-årsfest på Valle

Lørdag 23.september startet Lena-Valle vgs sin 100- årsfeiring med åpen dag. Spennende aktiviter, utstillinger og stands møtte de frammøtte. OBS viste utstillingen "Bureisingen" En bildeserie med gamle foto fra bureisernes historie. I tillegg hadde OBS egen stand sammen men en rekke andre.  

100-årsfest på Valle - les hele saken


Vi deltar på åpen dag på Lena-Valle vgs. 23.sep. Kommer du?

Lena-Valle vgs fyller 100 år. Oppland Bonde- og Småbrukarlag gratulerer skolen med de første 100 år. OBS er stolt av å kunne være en del av arrangementet da OBS i sin spede begynnelse var sterkt på banen for opprettelse av en utdanningsinstitusjon for småbrukere. Ved starten i 1917 var skolen igang med 15 elever, alle småbrukere. I 1919 fikk skolen navnet Oppland småbruker- og hagebruksskole. 

Vi deltar på åpen dag på Lena-Valle vgs. 23.sep. Kommer du? - les hele saken

Regionale møter - politisk plattform for norsk matproduksjon

Medlemmer og tillitsvalgte inviteres til regionale medlemsmøter. Valdres og Vest-oppland 28.9. Gudbrandsdal 26.9.

Program Gudbrandsdal-Lalm Lalm samfunnshus kl. 19.00. Program Valdres Bygdahuset i Åbjør, Aurdal kl. 19.30. Program Vest-oppland Folkets hus, Hunndalen kl. 19.00

Regionale møter - politisk plattform for norsk matproduksjon - les hele saken


Svenn Arne Lie deltar i Klassekamp-debatten. AP-hva nå?

Etter krisevalget blir det selvransakelse i Arbeiderpartiet. Klassekampen inviterer til debatt i andre etasje på Internasjonalen, Youngstorget, og spør: 


• Hva skyldes nederlaget? 

• Hvordan skal Arbeiderpartiet reise seg?

Svenn Arne Lie deltar i Klassekamp-debatten. AP-hva nå? - les hele saken

Kombinert medlemsmøte og regionmøte på Lalm 26.sep.

I samarbeid med Vågå Bs arrangeres det felles møte mellom medlemmene i Vågå og lokallagslederne fra region Gudbrandsdal. I tillegg er alle medlemmer i Sel og Heidal invitert. Program pdf Program docx Se mer for info påmelding

 

Kombinert medlemsmøte og regionmøte på Lalm 26.sep. - les hele saken