Oppland Bonde- og Småbrukarlag

Hvordan lage sin egen pølse

Stor pågang hele dagen for å lage sin egen pølse under Stavsmart`en 24. oktober. Mange ivrige unger og ungdom fikk lage sin egen pølsedeig, stappe i tarm og koke sin egen pølse. Det ble mange gode egenproduserte pølser til middag denne dagen.

Terje Holen sto for opplegget i samarbeid med flere lokale medlemmer og tillitsvalgte fra lokallaget i Øyer-Tretten BS. Målet med aktiviteten er å lære bort en glemt mattradisjon. Vise hvordan mat blir til og samtidig oppdage gleden ved eget skaperverk.


Norsk Bonde- og Småbrukarlag
Akersgata 41
0158 Oslo

Telefon sentralbord: 22 00 59 10
E-post: post@smabrukarlaget.no

Organisasjonsnummer: 970 16 7943

Kontonummer: 8101.05.36928

Vipps nummer: 55 89 91

Utviklet av Imaker as