Om oss

Medlem

Prosjekter

Norsk Mat- og Kulturpris

Tema

Nyhetsarkiv

Lenker

Presse

Fylkeslag

Velg ditt fylkeslag

.


 


Gausdal lokallag gir 25000 kroner til NBS sin jubileumskonto!

Publisert: 13.12.2011 av Bente Lorentzen
På årsmøtet til Gausdal bestemte lokallaget seg for å gi 25.000 kr til Norsk Bonde- og Småbrukarlags 100 års jubileum i 2013.

Foto: Leder i Gausdal lokallag, Morten Torgersen, overrekker leder i jubileumsutvalget, Mari Søbstad Amundsen, sjekken som viser at de gir 25 000 kroner til NBS sin jubileumskontoen.

100års jubileum i fokus!

24. november 2011 var lederen i jubileumsutvalget, Mari Søbstad Amundsen, på årsmøtet til Gausdal lokallag for å snakke om arbeidet med NBS sitt 100 årsjubileum i 2013. Gausdal lokallag er NBS sitt største lokallag med mer enn 160 medlemmer og på årsmøte vedtok Gausdal BS at de gir 25 000 kroner til NBS sitt jubileumsarbeid.

- Det er både flott og viktig at vårt største lokallag går foran med et godt eksempel og viser engasjement for jubileumsarbeidet, sier lederen i jubileumsutvalget i NBS, Mari Søbstad Amundsen.

- Med dette vil vi bidra til organisasjonens jubileum og det kommer hele organisasjonen til gode, sier Morten Torgesen, leder i Gausdal BS


Opprettet en jubileumskonto

I forbindelse med 100års-jubileet har NBS opprettet en jubileumskonto for de som ønsker å gi et bidrag til NBS 100års-jubileum. Jubileet skal skape aktivitet og engasjement for norsk jordbruk over hele landet.

Gausdal lokallag er de første til å støtte NBS sitt viktige arbeid med å fremme norsk matproduksjon på norske ressurser over hele landet i jubileumsåret. Jubileumsutvalget takker Gausdal lokallag for et flott og viktig bidrag!

 

Ønsker du å gi din støtte?

Kontonummeret er 8101 28 72631 og alle medlemmer og ikke-medlemmer kan bidra med en "jubileumskontigent" til Norsk Bonde- og Småbrukarlag. Vi starter med én krone for hvert år vi fyller - 100 kr for 100 år - alle bidrag monner så ikke vær redd for å gi mer eller mindre til Norsk Bonde- og Småbrukarlag 100 år.

 
  


  


 


Kalender

november
lørdag 01. november
- Landsmøte

desember
onsdag 10. desember
- Styremøte

Nyhetsbrev