Troms Bonde- og Småbrukarlag

Bli med på laget!

Er du ikke medlem ennå?  Vi vil gjerne ha deg med, enten du er storbonde, småbruker eller "bare" har hjerte for landbruket!
Meld deg inn før utgangen av oktober, og bli med i trekninga av lokalprodusert spekemat! 

I Bonde- og Småbrukarlaget har vi plass til alle med hjerte for norsk landbruk.
Og ditt medlemskap har betydning, både fordi du kan være med å påvirke landbrukspolitikken gjennom engasjement i lokallaget og fylkeslaget ditt, og fordi kontingenten du betaler gir oss litt bedre grunnlag for å drive organisasjonsarbeidet. Vi håper derfor at du vil være med oss i arbeidet for bærekraftig norsk mat!

Innmeldingsskjema, kontingentsatser og medlemsfordeler finner du her
Det er nå halv kontingent for 2018.

I tillegg har vi nå en prøveordning i Troms, der vi åpner for støttemedlemskap direkte til fylkeslaget. 
Ordninga gjelder deg som ikke er involvert i landbruksproduksjon, men som ønsker å støtte arbeidet vårt.  Du betaler en årlig kontingent og oppgir navn og e-postadresse slik at vi kan sende deg informasjon noen ganger i året, om hva som skjer i fylkeslaget.  For hyppigere oppdateringer anbefaler vi å følge oss på Facebook.

Støttemedlemskapet koster kr 450 pr år, og det betales med vipps til 128244 eller ved bankoverføring til konto 4776.12.89981.  Kontaktinformasjon sendes på e-post til troms@smabrukarlaget.no

Hvis du ønsker å ha stemmerett eller å være valgbar til tillitsverv i organisasjonen, må du tegne ordinært medlemskap.  Det samme gjelder om du vil benytte deg av NBS sine medlemsfordeler og/eller motta avisa Bonde og Småbruker. 

Alle som melder seg inn før utgangen av oktober er med i trekninga av spekepølse fra Kjelkebakken gård i Lyngen.  Dette gjelder enten du melder deg inn som ordinært medlem eller som støttemedlem i Troms Bonde- og Småbrukarlag.

Velkommen med på laget!

 

/share/mime/48/pdf.png Hvorfor bli med i NBS?
(bli-med-pa-laget.pdf, 289kB)


Norsk Bonde- og Småbrukarlag
Akersgata 41
0158 Oslo

Telefon sentralbord: 22 00 59 10
E-post: post@smabrukarlaget.no

Organisasjonsnummer: 970 16 7943

Kontonummer: 8101.05.36928

Vipps nummer: 55 89 91

Utviklet av Imaker as