Hedmark Bonde- og Småbrukarlag

Fylkesårsmøter for Hedmark Oppland og Buskerud

Fylkesårsmøter med seminar som var planlagt på Høsbjør den 14.-15. mars avlyses på ubestemt tid på grunn av Koronaviruset.

I dag den 11. mars ble det kjent at viruset var ute av kontroll i Oslo. Ikke uventet siden helsemyndighetene har vært på etterskudd hele tiden og har sett ting an til det er for sent å sette in tiltak. Med tanke på at det er viktig at bønder er friske og raske i tida som kommer, valgte HBS å utsette møtet på ubestemt tid. Antakelig blir det ikke aktuelt før til høsten. Oppland hadde i går mange avbestillinger fra delegater som arbeidet i helsevesenet i tilleg til gårdsdrift, og syret i Oppland bestemte seg for avlysing. Buskerud er også enige. Melding vil gå ut til de påmeldte i løpet av dagen.


Velg ditt fylkeslag

Kontakt med sekretariat

Tlf sentralbord: 22 00 59 10
E-post: medlem@smabrukarlaget.no  post@smabrukarlaget.no

Kontoret  til Norsk Bonde- og Småbrukarlag er nå bemannet hver mandag, onsdag og fredag innenfor kontortid kl 08-16.

Henvendelser ellers kan gjøres til:

Anders Nordstad, tlf 482 04 755, anders@smabrukarlaget.no

Kjersti Hoff, tlf 971 20 960, kjersti@smabrukarlaget.no

Vilde Haarsaker, tlf 476 68 984, vilde@smabrukarlaget.no


/share/mime/48/pdf.png Studieheftet 2021
(studieheftet-2021.pdf, 647kB)

/share/mime/48/pdf.png Håndbok for Reko-ringen
(handbok-for-reko-ringen.pdf, 661kB)

/share/mime/48/pdf.png Årsmelding 2019-20
(arsmelding-2019-2020-siste.pdf, 2MB)

/share/mime/48/pdf.png Strategidokument til landsmøtet
(strategidokument-til-landsmotet.pdf, 110kB)

Artikler fra siste utgave av medlemsbladet

Bonde og Småbruker logo

/share/mime/48/pdf.png Bonde og Småbruker utgivelsesplan 2021
(bonde-og-smabruker-utgivelsesplan-2021.pdf, 756kB)

    Norsk Bonde- og Småbrukarlag
    Akersgata 41, 0158 Oslo

    Telefon sentralbord: 22 00 59 10
    E-post: post@smabrukarlaget.no

    Organisasjonsnummer: 970167943

    Kontonummer: 8101.05.36928

    Vippsnummer: 55 89 91

    Utviklet av Imaker as