Nord-Trøndelag Bonde- og Småbrukarlag

Vi arrangerer organisasjonsdager!

Vi i fylkesstyret i Nord-Trøndelag ønsker å stimulere til aktivitet i fylket! Derfor inviterer vi nå til to organisasjonsdager i april.

Organisasjonsdagene blir 16. april på Sparbu Kro, og 17. april på Øie Ungdomshus. Begge dagene begynner vi klokka elleve, og vi blir ferdige til tre. Dagene vil ha samme innhold, og det er fritt fram å melde seg på den dagen man vil selv. Det blir organisasjonsopplæring, dialog om arrangementer og aktiviteter resten av året og informasjon om Gjensidige forsikring, i tillegg til sosialt samvær og servering.

Dette er en kjempemulighet for oss til å få snakket med de ulike lokallagene og få innspill om hva våre medlemmer ønsker seg. For dere er det en mulighet til å møte fylkesstyret og fortelle hva dere trenger hjelp til. Det er veldig viktig for oss å gjøre det vi kan for å ha aktiviteter i hele fylket, både i lokallag og i fylkeslaget. For at vi skal kunne hjelpe til med aktiviteter må vi imidlertid få vite hva det er medlemmene våre vil ha. Derfor er det viktig for oss at alle lokallag stiller med minst en person på en av dagene. Det er bare hyggelig om dere kommer flere!

Påmelding og spørsmål til fylkessekreær Åse Helene Monsø, 95090592, tinka1972@live.no.

Vi gleder oss til å se nettopp deg på organisasjonsdag! Velkommen skal du være!


Norsk Bonde- og Småbrukarlag
Akersgata 41, 0158 Oslo

Telefon sentralbord: 22 00 59 10
E-post: post@smabrukarlaget.no

Organisasjonsnummer: 970167943

Kontonummer: 8101.05.36928

Vipps nummer: 55 89 91

Utviklet av Imaker as