Oppland Bonde- og Småbrukarlag

Velkommen til åpen dag - Valle 100 år

Lena-Valle videregående skole inviterer til markering av jubileet 23. sep. kl. 11.00 - 15. 00. Skolen stiller med spennende og variert program for hele familien. Servering på tunet og foredrag med tilbakeblikk på historien. Vi oppfordrer våre medlemmer til å delta denne dagen. Valle ble startet av Oppland BS og het de første årene Opplands hagebruk og småbrukerskole. Program

Velkommen til åpen dag - Valle 100 år - les hele saken

Fra venstre: Oda Aulstad Kvisberg, Therese Rudi, Håkon Grindstuen og Svenn Arne Lie

Populært med sauegryte under NBU landsstevne

22. juli arrangerte NBU åpen bygdedag under sitt landsstevne på Jørstadmoen. OBS stilte med stand hvor de serverte sauegryte og rotgrønnsaksstappe. Gryta ble satt godt pris på og mange var innom standen for både smak og prat. 

Populært med sauegryte under NBU landsstevne - les hele saken


Kontoret stenger for sommeren.

OBS-kontoret holder sommerstengt fra 26. juni til 7. august. Vi ønsker alle våre medlemmer og tillitsvalgte en riktig god sommer.

Kontoret stenger for sommeren. - les hele saken


Bli med på seinsommarfest!

Våren og sommaren er ei travel tid for alle som steller med dyr og jord. I år ynskjer vi å markere overgangen mellom sommar og haust med ein seinsommarfest, og inviterer dykk til Østre Gausdal Prestegard laurdag 26. august kl. 18.00!

Sjå invitasjon for påmelding og pris.

Bli med på seinsommarfest! - les hele saken

Velkommen til familiedag

Fåberg BS inviterer medlemmer til familiedag på Sæterstyre i Roterudbygda søndag 25. juni kl. 11.00 til ca. kl. 14.00. Fortsatt muligheter for påmelding. Aktiviteter for barn. Servering av enkel mat. Pr. person kr. 100. Påmelding til Terje Holen tlf. 909 72 675

Velkommen til familiedag - les hele saken