Kontoret logo NBS - Foto: Nora May Engeseth/NBS

Medlemsinfo: Oppdatering av kontingentklasse

Organisasjon

Vi har nå begynt å vaske medlemslistene mot produksjonstilskudds-oversikta. Det betyr at noen er plassert i en annen kontingentklasse enn tidligere.

NBS driftes i hovedsak av din medlemskontingent. Som medlem bidrar du til at vi kan jobbe for en ny retning i jordbrukspolitikken, sette jordbruk på dagordenen og sørge for jamstilling for den norske bonden. Skal vi ha en bærekraftig matproduksjon på norske ressurser, hvor vi benytter tilgjengelig areal i hele landet, trenger vi flere bønder. Skal vi ha flere bønder, må bonden ha en levelig inntekt og avkastning på kapital. 

Som medlem har du flere medlemsfordeler. Les mer om disse her.

 

Denne uka ble kontingentkravet sendt ut.

Vi har vasket medlemslistene mot produksjonstilskuddslistene. Det betyr at noen er satt i en annen kontingentklasse enn tidligere. 

Dessverre kan det forekomme feilplasseringer, blant annet der to eller flere medlemmer er registrert med samme organisasjonsnummer. Oversikt over gjeldende kontingentsatser og -klasser finnes på www.smabrukarlaget.no/media/whljtoob/kontingentsatser-for-2023.pdf.

Hvis du mener at du har havnet i feil kontingentklasse, ber vi om at du kontakter oss på e-post medlem@smabrukarlaget.no. Alle henvendelser vil bli besvart i løpet av 14 dager.  

 

Tusen takk for ditt medlemskap. Sammen kan vi få til en ny retning for norsk jordbrukspolitikk og sikre rettferdighet for norske bønder!