Ungdomsseminar på Røros 10.-12. mars 2023 forsidebilde

Meld deg på årets ungdomsseminar

Organisasjon

Bli med på ungdomsseminar på Røros 10.-12. mars! Påmeldingsfristen er utsatt til 5. mars. 

Det blir en sosial helg med litt fag «attåt», og selvfølgelig bedriftsbesøk og gårdsbesøk. Vi skal være på Bergstadens Hotell, rett i nærheten av både tog- og busstasjon, i sentrum av Røros.

Program vil komme etter hvert, men vi starter helga 15.30 fredag ettermiddag (innsjekk fra 12.00). I år vil vi ha fokus på «lys i gamle hus», og hvordan gjøre det attraktivt for unge å bosette seg på bygda. Selvfølgelig vil det også bli litt organisatorisk opplæring, noe vi ser på som en fordel med fjorårets landsmøte friskt i minnet). 

Vi er en travel gjeng, og beklager at informasjonen kommer ut litt i seneste laget. Vær derfor oppmerksom på kort påmeldingsfrist. Vi håper uansett mange har lyst til å komme til en fantastisk helg på Røros!

Egenandelen er 750 kroner, og det inkluderer overnatting på dobbeltrom, frokost på hotellet, mat resten av helga, og selvfølgelig alt av sosialt og faglig innhold. Reise må hver enkelt dekke selv, men vi oppfordrer til å ta kontakt med ditt lokal- eller fylkeslag for å høre om de kan dekke noe.

 

Påmelding skjer via skjema innen 5. mars, og betalingen skjer på seminaret med vipps eller direkte overføring til konto. Vi gleder oss, og håper på å se deg i mars! 

Meld deg på ungdomsseminaret her

 

Hjertelig hilsen Ungdomsutvalget i NBS
Anne Agata Brajkovic, Oskar Tørres Lindstad, Frøya Torvik, Simen Løken og Runa Tunheim