Medlemsfordeler

Medlemmer i Norsk Bonde- og Småbrukarlag får en rekke rabatter og tilbud hos våre samarbeidspartnere. Her kan du lese mer om våre medlemsfordeler. 

FORSIKRING HOS GJENSIDIGE

Som medlem i Norsk Bonde- og Småbrukarlag får du store rabatter på private forsikringer, ulykkesforsikringer og landbruksforsikringer hos Gjensidige. Det er spesielt gode rabatter på forsikring for unge mellom 16 og 30 år. Det er også rabatt på pensjonsordninger hos Gjensidige.
Gjennom samarbeidsavtalen kan medlemmer spare opptil flere tusen kroner i året.

Klikk her for å lese mer om dine medlemsfordeler hos Gjensidige

 

ADVOKATAVTALE

Norsk Bonde- og Småbrukarlag har en avtale med advokatfirmaet Henriksen & Co. 

Ved henvendelser av juridisk karakter som NBS selv ikke kan bistå med, henviser vi våre medlemmer til Henriksen & Co. Til medlemmer i Norsk Bonde- og Småbrukarlag gir Henriksen & Co. en kostnadsfri innledende vurdering av saken begrenset til inntil ca. 30 minutters arbeid. For øvrig bistand vil medlemmene faktureres etter medgått tid og etter de til enhver tid gjeldende timesatser med et fradrag på 10 %. Henriksen & Co. vil ved hvert oppdrag undersøke hvorvidt klient har rettshjelpsforsikring som kan dekke deler av advokatfirmaet sitt salær.

Klikk her for å kontakte Henriksen & Co. 

 

RABATT PÅ ARBEIDSTØY

Som medlem i Norsk Bonde- og Småbrukarlag får du 30 % rabatt på hele katalogen til Wenaas, det betyr både arbeidsklær, skalljakker, T-skjorter, verneutstyr, ullundertøy, regnsett, hørselvern, mm. Det er mulig å få satt Norsk Bonde- og Småbrukarlag sin logo på nesten alle artiklene.

For å få tilgang til NBS-avtalen, sender du e-post til troms@smabrukarlaget.no og oppgi navn, postnummer og e-postadresse. Du vil i løpet av ca. en dag få en e-post fra Wenaas med et engangspassord for innlogging i nettbutikken. Passordet bytter du ved første gangs bruk.

Klikk her for å se utvalget.

Merk at det finnes fargealternativer for flere av plaggene.

 

ØKONOMIRÅDGIVNING

Har du spørsmål om økonomi og forsikring? Som medlem i Norsk Bonde- og Småbrukarlag kan du henvende deg til vår økonomirådgiver Svein Løken. Han er tilgjengelig på epost, samt på telefon hver mandag mellom kl. 20 og 22 og hver fredag mellom kl. 9 og 11. 

Telefon: 900 42 883
Epost: svein@smabrukarlaget.no

 

 

Salgsvilkår for medlemskap i Norsk Bonde- og Småbrukarlag finner du her

Du kan lese mer om hvordan vi behandler dine personopplysninger her