Matkultur og det å ta vare på gamle mattradisjoner er en viktig del av norsk landbruk, og lammerull til jul er en viktig del av dette. Er du opptatt av dette, og ønsker å lære deg å lage din egen lammerull så har du nå muligheten.


Vi inviterer til kurs:
Tid: Onsdag 19 november kl. 17.00 - ca. 19.30
Sted: Debio Markeds lokaler, Rådhusgata 23 b, 0158 Oslo
Kursavgift: Kr. 800,- for medlemmer, kr. 1000,- for ikke medlemmer
Vi starter kurset med kaffe, rundstykker med hjemmelaget lammerull, som er inkludert i kursavgiften.
Vi stiller med råvarer, krydder, annet tilbehør og lærdom. Når vi er ferdig med kurset, og du har laget din egen rull, får du den med deg hjem. Da har du egen lammerull til jul.
En ferdig lammerull vil ligge på ca. 1,5-1,7 kg
Påmelding til: karlsverreholdal@gmail.com eller sms til 97766686 innen 15. november.
Det er begrenset med plasser, så her er det først til mølla prinsippet.
Arrangør: Tigerstaden Bonde- og Småbrukarlag
Ønsker du å bli medlem er du hjertelig velkommen til å bli det.

