Lammerull - Foto: Karl-Sverre Holdal, fylkessekretær Oslo Akershus Bonde- og Småbrukarlag

Bli med på kurs i produksjon av lammerull!

Er du opptatt av å ta vare på gamle mattradisjoner og kan tenke deg å lære å lage din egen lammerull? Da har du muligheten nå. Tigerstaden Bonde- og Småbrukarlag inviterer til kurs.

Matkultur og det å ta vare på gamle mattradisjoner er en viktig del av norsk landbruk, og lammerull til jul er en viktig del av dette. Er du opptatt av dette, og ønsker å lære deg å lage din egen lammerull så har du nå muligheten.

Lammerullproduksjon

 

Vi inviterer til kurs:

Tid: Onsdag 19 november kl. 17.00 - ca. 19.30

Sted: Debio Markeds lokaler, Rådhusgata 23 b, 0158 Oslo

Kursavgift: Kr. 800,- for medlemmer, kr. 1000,- for ikke medlemmer

Vi starter kurset med kaffe, rundstykker med hjemmelaget lammerull, som er inkludert i kursavgiften.

Vi stiller med råvarer, krydder, annet tilbehør og lærdom. Når vi er ferdig med kurset, og du har laget din egen rull, får du den med deg hjem. Da har du egen lammerull til jul.

En ferdig lammerull vil ligge på ca. 1,5-1,7 kg

Påmelding til: karlsverreholdal@gmail.com eller sms til 97766686 innen 15. november.

Det er begrenset med plasser, så her er det først til mølla prinsippet.

Arrangør: Tigerstaden Bonde- og Småbrukarlag

Ønsker du å bli medlem er du hjertelig velkommen til å bli det.

LammerullproduksjonLammerullproduksjon