Rødt eple grønn bakgrunn - Foto: Mirko Fabian/Unsplash

Landbrukets økologikongress 2023

7.-8. februar 2023 arrangeres landbrukets økologikongress på Gardermoen utenfor Oslo. Økologikongressen er en av landets viktigste møteplasser for bønder, markedsaktører og alle som brenner for mer norsk, bærekraftig matproduksjon.

07. feb. 2023 - 08. feb. 2023
Thon Hotel Oslo Airport
Påmelding

Økologisk landbruk er en del av løsningen på mange av problemene samfunnet må løse knyttet til ressursbruk, klima, biologisk mangfold og økonomi. Som alt annet landbruk har vi utfordringer som må løses gjennom samarbeid og nytenkning. Landbrukets økologikongress er arenaen der hele verdikjeden møtes for å utveksle kunnskap, ideer og visjoner for å mobilisere til økt produksjon og forbruk av norsk, økologisk mat.

Det blir to dager fullspekket med inspirerende og tankevekkende foredrag der alle ledd i kjeden mellom bonde og bord er representert. Du blir også bedre kjent med den økologiske familien ved å utforske den store utstillingen med produsenter, markedsaktører, forskning og mye annet.

Mellom slaga blir det servert økologiske forfriskninger basert på norske råvarer. For den som velger å bli til middag kan vi garantere et skikkelig festmåltid der vi byr på de mest smaksrike kvalitetsvarene den norske bonden har å by på.

Velkommen!

Møteplass for inspirasjon og kunnskap.

Landbrukets økologikongress er en av landets viktigste møteplasser for bønder, markedsaktører og alle som brenner for mer norsk, bærekraftig matproduksjon.

Her sveises nye vennskap sammen med kunnskap og inspirasjon. Som blir til nyskapning for økt salg og produksjon av økologisk mat i Norge. Forskere og foredragsholdere fra inn- og utland bringer ideer og kunnskap som inspirerer oss til å skape mer.

 

Klikk her for å laste ned program for Økokongressen 2023

 

Konferansen er et samarbeid mellom:

  • Debio
  • Matvalget
  • Norsk Bonde- og Småbrukarlag
  • Norges Bondelag
  • Norsk landbruksrådgivning
  • Statsforvalteren
  • Norsk senter for økologisk landbruk - NORSØK
  • Økologisk Norge

Kongressen er finansiert av Landbruksdirektoratet.

Mer informasjon
Påmelding